vineri, 23 noiembrie 2012

Trimite sms-uri gratis de pe net cu Alertsms

Ce faci atunci cand nu mai ai mesaje sau credit si vrei sa trimiti un mesaj pe telefonul mobil.Folosesti Alertsms.Astfel poti trimite sms direct de pe net oricui vrei tu din reteaua Orange,Vodafone sau Cosmote.

Cum iti faci cont?E simplu.Accesezi linkul de aici si te inregistrezi.Iti poti face o agenda virtuala unde sa ai numerele tale dar si multe alte chestii utile.
E important sa iti pui numarul tau de telefon real pentru ca vei primi un sms cu userul si parola pentru a intra in cont. Mai trebuie mentionat ca la semnatura sa puneti numele vostru pentru ca persoana care primeste mesajul sa stie de la cine este.
In functie de retea ai un anumit numar de mesaje pe zi.
ReteaNumar de Sms-uri
Orange15
Cosmote5
Vodafone5

Vestea buna este ca daca iti aduci prietenii sa se inregistreze si ei iti maresti numarul de 15 mesaje,in cazul in care esti in reteaua Orange.
O sa ai meniu principal ca in imaginea de mai jos.Si mergeti la Refereri:
Aici jos o sa aveti o lista cu useri care s-au inregistrat de pe linkul vostru.Folositi acesta optiune si copiati linkul de mai jos si il distribuiti.O sa aveti ceva asemanator ca in imaginea de mai jos:
Pentru fiecare user inregistrat de pe link-ul tau primesti cate 5 sms-uri pentru fiecare din cele 3 retele. Fa-ti cont acum apasand aici si astfel ma ajuti si pe mine.
Spor la trimis mesaje:)!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Produse evoMAG.ro

Articole recente