marți, 13 martie 2012

Influenta calculatorului si televizorului asupra copilului


"Fie că vorbim despre copiii de grădiniţa sau de elevi pâna la vârsta maturitaţii, marea majoritate petrec din ce in ce mai mult timp la calculator şi mai ales pe internet.

Internetul s-a dezvoltat destul de mult în ultimii ani ,iar astăzi a reusit să devină foarte popular printre tinerii dinRomania.
Am observat că fenomenul “drogul virtual”,aşa cum este numit internetul este din ce in ce mai răspândit în ţara noastră şi nu numai." citeste in continuare

Am scris articolul de mai sus pentru RadioCatch22 London si ii multumesc doamnei Maddie Ancuta pentru sprijinul acordat in publicare articolului, deoarece cred ca este o problema destul de grava si desi este din ce in ce mai raspandita ea este tot mai mult ignorata.
In articol am tratat unele probleme ale influentei internetului asupra copiilor si adolescentilor...dar din pacate nu sunt doar aceastea.Mai este si problema televizorului.
Privind aceast subiect, am gasit un documentar rusesc, interesant pe youtube realizat de Valentina Matveeva.
Documentarul cuprinde 3 parti si atrage atentia asupra influentei negative ce o are telvizorul asupra celor mici.

Partea 1:


Partea a 2-a:


Partea a 3-a:


Sursa imagine

6 comentarii:

  1. Si adultii sunt atrasi foarte mult de computer si internet, nu numai copiii. Asa apare sedentarismul urmat de diverse boli.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Cristi:ai perfecta dreptate ,Cristi.Am precizat si eu la finalul articolului: "Internetul este ceva foarte captivant dupa cum ştim şi noi adulţii de multe ori cădem in capcana dependenţei dar ce să mai vorbim despre un copil care are o minte mult mai firavă şi discerne mai greu binele de rău,ar trebui să privim problemă din această privinţa."

    RăspundețiȘtergere
  3. E ciudata ca in ultima perioada suntem dependenti de internet. Este si util, intr-un fel, dar totodata si distructiv, moral. Ar fi ideal ca parintii sa impuna copiilor restrictii pentru utilizarea calculatorului si a televizorului si sa le gaseasca preocupari, afara , in parcuri sau chiar in fata blocului, incat sa poata comunica face to face cu un alt copil, sa fie o comunicare de la suflet la suflet, altfel se vor obisnui sa comunice mecanic...

    O seara frumoasa iti doresc, ktalinoo si iti multumesc mult pentru melodia superba! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @Stefania:Da,exact...ati remarcat foarte bine.Ma bucur ca v-a placut melodia:)

      Ștergere
  4. INTERESANT MATERIALUL.MA BUCUR CA AMANDOI NE-AM GANDIT LA ACEASTA TEMA,CARE TREBUIE SA RECUNOASTEM,ESTE DE ACTUALITATE.CU BINE,CORINA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. @corinuta:Da,este de acutalitate si din pacate este tratata cam neserios...Va multumesc pentru comentariu!O zi frumoasa!

      Ștergere

Produse evoMAG.ro

Articole recente