duminică, 1 aprilie 2012

Odihneste-te in pace, maestre!!!

"Ion Lucian a murit în seara zilei de sâmbătă, 31 martie, la ora 21.15, după o grea suferință, la secția de terapie intensivă a Spitalului Clinic Floreasca. ”S-a luptat până în ultima clipă cu boala, având-o alături pe soţia sa, actriţa Paula Sorescu Lucian. Era aşteptat cu nerăbdare de trupa Teatrului Excelsior, să revină în locul pe care domnia sa l-a sfinţit. În urmă cu exact 22 de ani, maestrul Ion Lucian înfiinţa Teatrul Excelsior. De atunci a trăit zi şi noapte pentru această citadelă a artelor, cum îi plăcea s-o numească. Iar, în vara anului trecut, a reuşit după o bătălie pe viaţă şi pe moarte, să inaugureze noul sediu al Teatrului Excelsior, modern, elegant, primitor, unde copiii, părinţii şi bunicii sunt cei mai preţioşi spectatori. Lumea teatrului românesc a pierdut o personalitate exemplară a culturii noastre, un model de dăruire şi har artistic, unic şi de neînlocuit”, tranmite comunicatul de presă."citeste in continuare
Ion Lucian-Parazitul

Vezi mai multe video din haioase

E foarte trist ca ne pleaca oamenii de valoare,care au facut istorie si au facut ca numele "Romania" sa se auda de atatea ori peste hotare.
Ar trebui sa asteptam ca noua generatie sa ii inlocuiasca pe aceste mari talente,dar oare aceaste noi generatii ce vor veni vor fii in stare sa aduca astfel de oameni de geniu,si daca da,cati dintre ei vor alege sa ramana in Romania???

Un interviu cu maestru Ion Lucian realizat in 2004:



sursa imagine si stire:Cinemarx.ro

2 comentarii:

Produse evoMAG.ro

Articole recente